Kurzy
Každoročně pořádáme tyto gastronomické kurzy:
- Barmanský - základní, flair a mixologie
- Baristický
- Latté art
- Sommeliérský - přímo ve vinařství Víno Hruška (www.vinohruska.cz)
- Teatender
Speciální celoroční kurz - Obchodování s kryptoměnami.
Ve 2. pololetí školního roku 2024/2025 máme tyto kurzy:
- Barmanský kurz
- Kurz Teatender
- Kurz Sushi
- Kurz Czech Beer Specialist
- Kurz makronky
- Baristický kurz
- Kurz asijské knedlíčky a závitky
- Kurz "sagočů"
- Sommeliérský kurz
- Soutěž tříd v Kotlíkovém guláši
- Kurz Flair & Mixologie
Po celé 2. pololetí bude probíhat pečící kroužek.
- linecké těsto, meringue, ovocná směs, karamel
- pálená hmota - paris brest, choux, eclair
- tartaletky
- řezy
- travel cakes
- kynutá těsta - velikonoční mazanec
- minidortíky
- monoporce
- česká klasika v moderním pojetí (laskonka, špička)
- dort
Sledujte naše sociální sítě.